maandag 21 mei 2012

Stilte voor de storm??

Het is de laatste twee weken wat stilletjes geweest van deze kant van het bouwblog.Dat heeft waarschijnlijk te maken met de drukte en de spanning van nu alles op zijn eind loopt.Alle zaken die gepland en op elkaar zijn afgestemd worden nu uitgevoerd. Op 5 juni gaan de deuren weer open, twee weken later als in eerste instantie de bedoeling was. Iedereen is dik tevreden.
Waar we heel blij mee zijn is, dat we in de nieuwe bibliotheek 5 middagen per week open zijn plus de vrijdagavond. Het was een heel klus om dit in de bestaande formatie bij elkaar te puzzelen. Maar ook dit is gelukt.
De indeling van de nieuwe bibliotheek gaat er heel anders uitzien en daarom zijn we nu ook druk bezig hoe we alle boeken en andere materialen zo praktisch mogelijk terug kunnen verhuizen. Een tijdrovend karwei. Waar ook veel tijd mee heen gaat, is het bedenken van aktiviteiten in de weken van juni. We willen graag dat onze klanten blij zijn met die mooie nieuwe bibliotheek en zich hier snel thuis voelen. Aan ons zal het niet liggen.

Wij blijven oefenen om de boekenkasten 'aantrekkelijk' te vullen.
Zo plaatsten we de boeken tot nu toe in de kasten.................




...............en zo gaan we het voortaan doen.

2 opmerkingen: